Rohkema info nägemiseks:

EESTI TÕUKERATTALIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 546; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TÕUKERATTALIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI TÕUKERATTALIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 546 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Tõukerattaliit MTÜ on tõukespordi tutvustamiseks ja edendamiseks loodud, jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing. Ühingut juhib viieliikmeline juhatus, kuhu lisaks tegevjuht Aigar

Nuuma´le kuuluvad Imre Arro, Andrus Järg, Kristi Johanson ja Ole Musting.

Eesti Tõukerattaliit MTÜ põhieesmärgiks on tegeleda Eestis tõukespordi tutvustamise, propageerimise ja edendamisega. Jätkuvalt oleme erilist tähelepanu pööranud noorte hulgas tõukespordi tutvustamisele (tutvustused mitmetes koolides ja spordiklubides).

Võimaldame tõukerattasõidust, tõukekelgutamisest huvitatutele võimalus treenimiseks, võistlemiseks ja erinevatel üritustel osalemiseks. Liidu üheks kõige olulisemaks tegevussuunaks on toetada igas vanuses tõukespordi harrastajaid.

Eesmärkide täitmisel tegi klubi koostööd erinevate organisatsioonidega, kes tagasid Eesti

Tõukerattaliidule tõukespordiürituste korraldamiseks sõiduvahendite (tõukerataste, tõukekelkude) kasutamise võimaluse.

2022. aastal toimusid järgmised tõukerattavõistlused: 21.05- Jõgeva Tõukerattaralli 2022 18.06 - Paganamaa Tõukerattakross 2022 14-17.07 - Tõukerataste MM Põlvas 06.08 - Salamaa Tõukerattakross 18.09 - Põlvamaa lahtised meistrivõistlused tõukerattasõidus 2022

Regulaarselt toimusid ühistreeningud ning tõukeratturid võtsid osa mitmetest rattamaratonidest üle

Eesti. Taaskord toimus "Tõukan Lõpuni" sari.

Eesmärgid aastaks 2023: 1) Suurendada Eesti Tõukerattaliidu liikmete arvu.

2) Korraldada juba traditsiooniks saanud tõukerattavõistlusi.

3) Soetada juurde treeningvahendeid.

Kindlalt võib väita, et 2022. a oli nii liidule kui meie harastajatele väga edukas.

EESTI TÕUKERATTALIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.